Anastasijević i sinovi – O nama

Anastasijevic i sinovi

Kamenorezačka radnja Anastasijević i sinovi dugi niz godina bavi se izradom nadgrobnih spomenika od mermera i granita. Možemo stvoriti proizvod koji odgovara vašim potrebama i budžetu. Našim klijentima nudimo veliki izbor prirodnog kvalitetnog kamena od kojeg pravimo nadgrobne spomenike.

Vrsta mermera ili granita od koje izrađujemo spomenike zavisi od želje kupca, u skladu sa njihovim potrebama i mogućnostima.

Sarađujemo sa domaćim proizvođačima kao i sa svim poznatijim uvoznicima mermera ili granita, tako da nam je dostupan kamen svih boja, čvrstine i postojanosti koji se može naći na našem tržištu.

Sve naše proizvode isporučujemo na teritoriji balkana.

Savremeni način života postavlja pred nas sve veće zahteve – najčešće je potrebno izraditi porudžbinu u što kraćem vremenu uz odgovarajući kvalitet isporučene robe.

Izrada nadgrobnih spomenika

  • Nadgrobni spomenici od granita i mermera

  • Gravirane i keramičke slike

  • Gravirana i metalna slova

  • Izrada vazni i svećnjaka

  • Restauracija postojećih spomenika

Uvek Vam stojimo na raspolaganju

Da bi se održao korak sa vremenom, a majstorsko znanje i umeće iskoristilo na najbolji način, moralo je da se godinama ulaže u opremu i tehnologiju obrade mermera i granita.

Opremljeni smo najsavremenijim mašinama na kojima rade provereni majstori. Materijal od koga pravimo spomenike poreklom je iz najpoznatijih svetskih majdana granita, Indije, Norveške, Španije, Italije i Afrike. Zahvaljujući tehnologiji koju prati visoka stručnost, zahteve svih dimenzija i oblika, po Vašoj želji pravimo u najkraćem roku.

Početak naše delatnosti nastao je sa namerom da ponudimo kvalitet  usluga uz obilje maštovitih rešenja koja želimo da  podelimo kao dragoceno iskustvo. Mi se ne ograničavamo samo na izvodjenje radova, već se trudimo da pružimo širu sliku ove vrste obrade granita i mermera, ali i da u potpunosti uključimo naše kupce u proces pravilnog izbora materijala i dezena kao i modela spomenika.